Lejebetingelser

 1. Ankomst og afrejse
  Lejemålet begynder kl. 14.00 og slutter kl. 10.00. Boligerne udlejes normalt fra lørdag til lørdag. Uden for højsæsonen vil der være mulighed for anden ankomst- og afrejsedag på et udvalg af vore huse og til individuelle priser. I juleperioden ( 17/12 -27/12) er udlejningstiden minimum 1 uge og beregnes som C-sæson. I nytårsperioden (27/12-03/1) er udlejningstiden minimum 1 uge og beregnes som B-sæson.
 2. Betaling
  Ved reservation betales 25 % af lejen senest 10 dage efter kontraktudstedelsen. Restsummen på 75% sammen med eventuelle ekstraydelser betales senest 30 dage før lejemålets begyndelse. Overholdes disse betingelser ikke, er bureauet berettiget til uden varsel at aflyse kontrakten og udleje boligen til anden side. Der vil være husdyrtillæg i de boliger hvor husdyr er tilladt. Der opkræves et bookingsgebyr for hver booking.
 3. Lejers afbestilling
  Før lejemålets begyndelse kan lejer til enhver tid afbestille lejeaftalen. Afbestillingen skal ske skriftligt, pr. e-mail til bureauet med angivelse af årsag til afbestilling. Afbestillingen er først gældende når denne er bureauet i hænde og er bekræftet. Ved afbud vil følgende afbestillingsgebyrer blive opkrævet:
  • 3.1. Indtil 60 dage før lejemålets begyndelse: 20% af totallejen, dog mindst 500 DKK.
  • 3.2. Fra 59-35 dage før lejemålets begyndelse: 50% af totallejen, dog mindst 500 DKK.
  • 3.3. Fra 34 dage til og med ankomstdagen eller senere og ved udeblivelse: 100% af totallejen.
 4. Nøgleafhentning
  Nøgleadressen er Hjertingvej 21. 6700 Esbjerg, hvis ikke andet er aftalt. Kontoret er åbent mandag til fredag kl. 12.00 – 17.00. og lørdage i højsæsonen juli og august efter behov. Nøglen til huset kan afhentes før de ovenfor nævnte tidspunkter og også uden for bureauets kontortid efter aftale.
 5. Indflytning
  Indflytning kan finde sted på det på kontrakten anførte tidspunkt. Uanset om nøglen er udleveret og at boligen evt. står ubenyttet kan indflytningen ikke ske før det i kontrakten nævnte tidspunkt.
  Eventuelle reklamationer over ferieboligen skal straks ved overtagelsen, og senest 24 timer efter ankomst, rettes til bureauet for herigennem, at søge eventuelle fejl rettet.
  Det er ikke tilladt at opstille telte, campingvogne eller autocamper på grunden.
 6. Tekniske installationer
  Bureauet garanterer ikke for funktionen af de tekniske apparater og installationer. Dersom der sker reparation/udskiftning af TV, køleskab, vaske- og opvaskemaskine m.m. kan der af samme grund ikke kræves reduktion i huslejen. Bureauet vil være behjælpelig med reparationer/udskiftning så hurtigt, det kan lade sig gøre. I nogle ferieboliger er der ekstra udstyr som grill og cykler. Disse kan frit benyttes, men bureauet tager intet ansvar for standard og renlighed.
 7. Rengøring
  Lejeren skal selv sørge for rengøring af boligen ved afrejsen, hvis ikke andet er aftalt. Rengøring kan bestilles ved bureauet senest 3 dage inden afrejsen.
 8. Forbrug
  Forbruget er i alle tilfælde vejledende. Forbrugssatser kan være varierende - derfor kan der være afvigelser på de oplyste priser for el, vand og varme.
  • Vejledende strømpris er Pt. 4-6 kr./kwh
  • Vejledende vandpris 75-100 kr./m3
  • Vejledende varmepris 190-200 kr./m3
 9. Strømforbrug
  Sommerhuse uden swimmingpool og spa. Afhængig af årstiden bruger vores feriegæster i gennemsnit ca. 6,5 kWh pr. person pr. døgn. I den varmeste sommermåned er gennemsnittet ca. 2,5 kWh og i den koldeste vintermåned ca. 14 kWh pr. person pr. døgn.
 10. Larm
  Mens I holder ferie går livet i Danmark videre og derfor kan der forekomme larm fra f.eks. militærøvelser, byggepladser, restauranter, byfester osv. Bureauet kan ikke påtage sig ansvar herfor.
 11. Forbehold
  Der tages forbehold for datafejl og ændringer i udbud. PJ Boligudlejning er medlem af Feriehusudlejernes brancheforening.
  www.fbnet.dk Retsområde 6700 Esbjerg.