Mietbedingungen

Deutsche Version wird bald kommen

 

 1. Ankomst og afrejse
  Lejemålet begynder normalt lørdag kl. 14.00 og slutter lørdag kl. 10.00. Uden for højsæsonen vil der være mulighed for anden ankomst- og afrejsedag på et udvalg af vore huse og til individuelle priser. I juleprioden ( 17/12 -27/12) er udlejningstiden min. 1 uge og beregnes som C-sæson. I nytårsperioden (27/12-03/1) er udlejningstiden min. 1 uge og beregnes som B-sæson.  (  I huse, hvor weekendophold er muligt, regnes weekendperioden fra fredag kl. 12.00 til søndag kl. 18.00.

 2. Betaling
  Ved reservation betales 25 % af lejen senest 10 dage efter kontraktudstedelsen og underskreven kontrakt skal foreligge i bureauet. Restsummen på 75% sammen med eventuelle ekstraydelser betales senest 30 dage før lejemålets begyndelse. Overholdes disse betingelser ikke, er bureauet berettiget til uden varsel at aflyse kontrakten og udleje huset til anden side. Der vil være husdyrtillæg på 100 DKK.

 3. Lejers afbestilling
  Før lejemålets begyndelse kan lejer til enhver tid afbestille lejeaftalen. Afbestillingen skal ske skriftligt, pr. fax, brev eller e-mail til bureauet med angivelse af årsag til afbestilling. Afbestillingen er først gældende når denne er bureauet i hænde og er bekræftet. Ved afbud vil følgende afbestillingsgebyrer blive opkrævet:
  3.1. Indtil 60 dage før lejemålets begyndelse:   20% af totallejen, dog mindst 500 DKK.
  3.2. Fra 59-35 dage før lejemålets begyndelse:  50% af totallejen, dog mindst 500 DKK.
  3.3. Fra 34 dage til og med ankomst dagen eller senere og ved udeblivelse: 100% af totallejen.

 4. Nøgleafhentning
  Nøglen til huset kan afhentes før de ovenfor nævnte tidspunkter og også uden for bureauets kontortid.
  Kontoret i Vejers er åbent hele året alle ugens 7 dage. Kontoret i Esbjerg mandag – lørdag i højsæsonen og mandag til fredag i eftersæsonen.

 5. Indflytning
  Indflytning kan finde sted på det på kontrakten anførte tidspunkt. Uanset om nøglen er udleveret og at huset evt. står ubenyttet kan indflytningen ikke ske før det i kontrakten nævnte tidspunkt.
  Eventuelle reklamationer over ferieboligen skal straks ved overtagelsen, og senest 24 timer efter ankomst, rettes til bureauet for herigennem, at søge eventuelle fejl rettet.

  Det er ikke tilladt at opstille telte, campingvogne eller autocamper på grunden.

 6. Tekniske installationer
  Bureauet garanterer ikke for funktionen af de tekniske apparater og installationer. Dersom der sker reparation/udskiftning af TV, køleskab, vaske- og opvaskemaskine m.m. kan der af samme grund ikke kræves reduktion i huslejen. Bureauet vil være behjælpelig med reparationer/udskiftning så hurtigt, det kan lade sig gøre. I nogle ferieboliger er der ekstra udstyr som grill og cykler. Disse kan frit benyttes, men bureauet tager intet ansvar for standard og renlighed.

 7. Rengøring
  Lejeren skal selv sørge for rengøring af huset ved afrejsen. Rengøring kan bestilles ved bureauet senest 3 dage inden afrejsen. Rengøring koster kr. 450,- for huse under 69 m2, 70-99 m2 koster kr. 500,- og for huse over 100 m2 eller huse med spa 600 kr. Rengøring af poolhuse koster 950 kr. og der kan desuden være individuelle priser.

 8. Forbrug
  Lejerne skal ved afrejse betale for forbruget af vand, strøm, olie eller fjernvarme i lejeperioden. Prisen for strøm er 2,50 kr. pr. kwh. og 75 kr. pr. m3 vand.
  Poolhuse har et større forbrug end almindelige huse og det forventes at, i sommerperioden er prisen per uge ca. 1000 kr. og i vinterperioden ca. 2000 kr. For at mindske forbruget er det vigtigt at dække poolen til med varmetæppet når denne ikke benyttes.

 9. Larm
  Mens I holder ferie går livet i Danmark videre og derfor kan der forekomme larm fra f.eks. militærøvelser (specielt i Blåvand og Vejers), byggepladser, restauranter osv. Bureauet kan ikke påtage sig ansvar herfor.

 10. Forbehold
  Der tages forbehold for datafejl og ændringer i udbud. PJ Feriehusudlejning er medlem af sommerhusudlejernes brancheforening. Retsområde 6700 Esbjerg.

PJ Boligudlejning

Wir vermieten Wohnungen in Esbjerg und Umgebung

Wir vermitteln sowohl Kurzzeit- als auch Langzeitvermietungen

Auswahl zwischen Wohnungen, Sommerhäusern und ganzjährig nutzbaren Häusern.

Nehmen Sie Kontakt mit uns auf.

PJ Bolig

Hjertingvej 21

DK - 6700 Esbjerg

Tlf. +45 75 45 62 33

Email: info@pjbolig.dk